Albirea dăunează dinților?
Atunci când este efectuată corect de un profesionist calificat, albirea nu dăunează dinților dumneavoastră. Gelul de albire poate provoca o ușoară durere de dinți în timpul și imediat după albire, dar aceasta se va diminua rapid. Luăm toate măsurile de precauție necesare și vă vom explica procesul la cabinetul nostru stomatologic din Iași.

Albirea face dinții să arate nenatural de alb?
Dinții rețin adesea pigmenți din cafea, ceai, nicotină și alimente în țesutul dur al dinților. Albirea oxidează aceste substanțe, astfel încât își pierd pigmentul. Dinții arată mai strălucitori, similar cu cum arătau când au apărut pentru prima dată în gură. Prin urmare, dinții tăi nu vor arăta niciodată nefiresc de albi, ci doar în mod natural frumoși. Experiența noastră vastă în albirea dinților și pregătirea profesională continuă pe care o urmează personalul nostru ne permit să obținem cele mai bune rezultate.

Când este potrivită albirea?
Decolorarea smalțului dentar și a dentinei poate fi cauzată de boală, răni, tratament medical sau pătrunderea excesivă a pigmentului (nicotină, vin, cafea, ceai). Albirea este o alternativă minim invazivă la îmbrăcarea dinților afectați cu fațete ceramice. Este din ce în ce mai folosit înainte de tratamentul stomatologic în zona estetică sau „zona zâmbetului” a gurii pentru a crea un rezultat de lungă durată și deosebit de frumos.