Despre noi 

Bine ai venit la SmileBox Dent – un centru de excelență în îngrijirea orală. Condusă de către Șef lucrări Dr. Delia Bahrim, medic primar, absolventă a Facultății de Medicină Stomatologică Iași, echipa noastră de specialiști este aici pentru a vă oferi cele mai avansate și personalizate servicii stomatologice.

Cu peste 20 de ani de experiență, utilizăm tehnologii avansate în domeniul stomatologiei pentru a vă asigura cele mai moderne și eficiente tratamente. Suntem dedicați îmbunătățirii continue și ne menținem la curent cu cele mai recente tendințe și inovații în domeniu.

La SmileBox Dent, cabinet stomatologic din zona Gară, lângă Carrefour Market, ne mândrim cu echipa noastră de medici profesioniști și dedicați, care pun mereu sănătatea pacienților pe primul loc. Indiferent dacă ai nevoie de un control de rutină, tratamente dentare complexe sau chiar de o urgență stomatologică, suntem aici pentru tine.

Suntem bucuroși să oferim tratamente stomatologice de calitate în Iași și suntem gata să vă ajutăm să aveți un zâmbet sănătos și strălucitor.

Pe lângă serviciile noastre de calitate, ne aflăm în apropierea zonelor Copou, Centru, Alexandru cel Bun, Păcurari și Valea Lupului, astfel încât suntem ușor accesibili pentru toți locuitorii din aceste cartiere.

Alege experiența și calitatea la cel mai bun cabinet stomatologic din Iași!

Pentru programări sau mai multe informații, sună-ne la numărul de telefon 0753502333 sau vizitează-ne la adresa noastră din Iași, Str. Arcu nr. 32, bl. Z10.

Suntem aici pentru dumneavoastră! Cu zâmbetul pe buze!