Care sunt beneficiile unui implant dentar în comparație cu o proteză amovibilă?
Implanturile dentare vă oferă beneficiul unui set de dinți complet funcționali ce se potrivesc perfect cu aspectul general al dinților dumneavoastră existenți. Când poartă o proteză mobilă, oamenii se plâng adesea de disconfortul de zi cu zi și de capacitatea lor redusă de a mesteca, ceea ce le reduce calitatea vieții. Recăpătați-vă rutina zilnică fără griji cu un implant dentar permanent, funcțional. În cazurile complexe, lucrăm cu specialiști pentru a folosi pe deplin posibilitățile oferite de protezele moderne cu implanturi.

Am o proteză dentară detașabilă și vreau să trec la un implant dentar. Este posibil?
Adoptăm o abordare extrem de personalizată pentru a vă satisface dorințele și cerințele. Datorită tehnologiei de ultimă oră a implanturilor, putem înlocui rădăcinile lipsă cu implanturi dentare. Prin urmare, vă putem oferi proteze dentare fixe și funcționale. Cu toate acestea, în primul rând, oferim o consultație detaliată. Ne bazăm pe pregătire profesională, implementare și îngrijire ulterioară. Vă examinăm cu atenție istoricul medical, luăm în serios preocupările și întrebările despre implanturi și vă oferim sfaturi detaliate.
Implantul dentar nu trebuie privit ca un simplu implant, reprezinta o oportunitate in recuperarea sanatatii si a esteticii dentare.