Ce tip de tratament presupune stomatologia estetică?
Estetica dentară se referă în primul rând la refacerea zonelor vizibile pentru a ajuta la crearea unui zâmbet plăcut din punct de vedere estetic. Corectarea dinților nealiniați sau recondiționarea obturațiilor mai vechi sau inestetice, a protezelor dentare sau a colorațiilor dinților poate avea ca rezultat dinți frumoși și, la rândul lor, să vă sporească încrederea.

De ce să nu stabiliți chiar mâine o întâlnire cu stomatologii din echipa Smilebox pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră?
La ce ne referim când vorbim despre stomatologie estetică sau îngrijire dentară?
La Smilebox oferim îngrijire dentară estetică care ține cont de fiecare aspect legat de dinții dumneavoastră. În stomatologia estetică și luăm în considerare aspecte precum funcționalitatea, estetica și, desigur, efectul general. O proteză perfectă sau o corectare a imperfecțiunii poate da dintelui un aspect natural, astfel încât nimic să nu îți împiedice obținerea unui zâmbet orbitor.

Ce presupune tratamentul estetic?
Pe lângă o consultație preliminară detaliată și o conversație cu dumneavoastră, în timpul căreia vă putem arăta studii de caz anonimizate, realizăm analize fotografice și de model sau simulări digitale. Împreună cu specialiști în disciplinele individuale de la cabinetul nostru, ne asigurăm apoi că toate tratamentele noastre nu numai că vă lasă cu dinți care funcționează perfect, ci și care se simt confortabili și arată estetic foarte bine.